Де вигідно купити телефон в Одесі?

769 0

Ми у соцмережах:

Де вигідно купити телефон в Одесі?

SKAY.UA магазин телефонів і техніки в Одесі з високою орієнтованістю на клієнта і низькими цінами. Скай любить одеситів і намагається бути до вас ближче - недавно відкрилася точка на Таїрово, інші магазини знаходяться в центрі і на радіоринку. Також можна зробити замовлення на сайті і ми доставимо покупку до вашого додому.

Як вибрати смартфон?

Смартфон це перше, що ми беремо в руки з ранку. Там все життя. В кишені у кожного лежить потужна машина з доступом в інтернет і безліччю можливостей. Смартфон - кращий друг сучасної людини. 

Це робочий інструмент, фотокамера, будильник, бібліотека, секундомір, калькулятор, соціальні мережі, карта і багато, що спрощує людям життя. Його потрібно вміти правильно вибрати серед безлічі брендів. Смартфон має бути функціональним і практичним. 

Критерії на які варто звернути увагу при виборі.

В першу чергу вибирайте операційну систему. Android і iOS відрізняються технологіями, програмним забезпеченням і можливостями процесорів. У них є свої плюси і мінуси. Android має багато безкоштовного програмного забезпечення, iOS забезпечує потужну і стабільну роботу, з власними додатками, які представляють більше можливостей. 

Також варто дивитися на потужність процесора. Від нього залежить продуктивність - тобто швидка і надійна робота гаджета. Потужний процесор дозволить тягнути важкі ігри, запускати безліч додатків відразу і забезпечує відсутність подлагувань.

Пам'ять - дуже важлива річ. Окрім сто тисяч мільйонів фоток котика, хочеться завантажувати багато додатків, музики, відео і тд. Жертвувати контентом і додатками не є приємним заняттям, тому краще купити телефон з великим об'ємом пам'яті.

Ємність батареї повинна забезпечувати мінімум день роботи телефону. Маленька ємність одного разу підведе. У мене була ситуація, коли старий телефон сів і не було можливості викликати таксі ввечері, а транспорт вже не ходив. Добре, що сучасні флагмани здатні пропрацювати кілька днів на одному заряді.

Ну і звичайно габарити телефону повинні бути зручними для господаря. Щоб смартфоном можна було користуватися однією рукою, а не тягнутися до дальньої клавіші щосили. 

Чому варто купити смартфон саме у нас?

Ціни на смартфони відрізняються в різних магазинах. SKAY.UA ставить в пріоритет потреби клієнта і забезпечує класний сервіс, доступну вартість і знижки. Продавці не будуть нав'язувати вам неякісний товар і підкажуть який гаджет задовольнить ваші потреби. У нас відразу поклеють захисне скло або плівку, порадять чохол, щоб новий телефон залишався у хорошому стані роками. Клієнтам хочеться повертатися в Скай, адже вас чекає якісне обслуговування і гарантія. Інтернет-магазин SKAY.UA безкоштовно доставить техніку в Одесі на покупку від 1000 гривень і по всій Україні, користуючись послугами Нової Пошти.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також