Делегації з п’яти країн у Рівному розповіли про енергобезпеку та ІТ-технології

1574 0

Ми у соцмережах:

Делегації з п’яти країн у Рівному розповіли про енергобезпеку та ІТ-технології

Відкриття першої у Рівному Міжнародної спеціалізованої виставки з безпеки в енергетиці відбулося сьогодні у Міському будинку культури. У виставці беруть участь 32 компанії з Польщі, Литви, Німеччини, Франції та України.

Президент Рівненської торгово-промислової палати Микола Ярощук зауважив, що метою проведення цієї виставки можливостей компаній. А також на меті – розповісти про безпеку в енергетиці, про нові види енергетичних джерел та ІТ-технології, які працюють за кордоном.

Зокрема, компанія «Еко-Efekt» надає послуги в галузі охорони навколишнього середовища, «Netrix» – пропонують комплексне обладнання магазинів касовими апаратами, фіксальними принтерами, меблями та вагами. «Stalker» працює у сфері ІТ-послуг, створюючи інтернет-додатки. Вони розробили систему, яка заснована на мережі цифрових телевізійних приставок для дослідження громадської думки.

Рівне найбільше зацікавлене в енергозбереженні, вітрова та сонячна енергетика, переробка твердих побутових відходів, видобуток газу зі сміття, який потім можна буде використовувати для різних технологій.

Виставка триватиме до 30 січня у фойє та виставковій залі Міського будинку культури на вулиці Соборній, 3Д.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також