Демченко стартував з поразки

1018 0

Ми у соцмережах:

Демченко стартував з поразки

Матч у рідному Запоріжжі проти «Зорі» став першим на чолі «Вереса» для в.о. головного тренера Андрія Демченка. Дебютна гра для нового наставника вийшла непростою. Не в останню чергу через суперечливі рішення арбітра рівнянам не вдалося досягнути позитивного результату.

Перший тайм зустрічі вийшов доволі нудним. Суперечливий епізод стався на 7-й хвилині, коли Сваток, граючи високо ногою, розбив обличчя Жуліо Сезару. Скривавлене обличчя бразильця не дало привід арбітру зафіксувати хоча б порушення в цьому епізоді (про попередження чи тим більше вилучення годі й говорити). Ще хвилина – і дуже грубо грає проти Мягкова Чечер – усього жовта картка.

На початку другого тайму захисник «Зорі» валить руками Мягкова у штрафному майданчику. Арбітр Шурман мовчить. Але не мовчить він на 50-й хвилині, коли Адамюк на підступах до штрафного майданчика у боротьбі з Громовим грає спочатку в м’яч, а потім за інерцією чіпляє ногу нападника. Штрафний і... пряма червона картка центральному захиснику «Вереса».

Наставник рівнян змушений зняти нападника Жуліо Сезара, і випустити замість нього в захист 19-річного Микитина.

У більшості «Зоря» активізувалася. На 59-й хвилині Іурі вибіг на побачення з Бандурою, перекинув м’яч через голкіпера, відкривши рахунок – 1:0. Після цього «Зоря» ще мала кілька моментів. «Верес» теж намагався врятувати поєдинок. Був удар від Морозенка, а також підступний парашут за комірець Луніну від Сімініна. Але голів глядачі більше на побачили.

 Інформаційна служба НК «Верес» 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також