Дем’янчуки передумали? На Чорновола будуватиме фірма Фалко

2213 0

Ми у соцмережах:

Дем’янчуки передумали? На Чорновола будуватиме фірма Фалко

Біля виритого котловану на вулиці Чорновола, поряд басейну «Авангард», знову з’явився будівельний паспорт. Але попри заяву Віталія Дем’янчука, першого проректора МЕГУ, який є замовником будівництва, генпідрядник залишився тим самим.

Нагадаємо, що у 2016 році на Чорновола було вирито котлован – на цьому роботи зупинилися. Належить земельна ділянка, як і «Авангард», приватному вишу – Міжнародному економіко-гуманітарному університету ім. Степана Дем’янчука.

Цього року з будівництва зник паспорт. Віталій Дем’янчук, який є сином співвласника університету Анатолія Дем’янчука, коментував РВ, що його зняли зумисне, бо змінюють генпідрядника.

Мовляв, виш був невдоволений фірмою «Фіалка», яка розтягнула будівництво.

На тижні будівельний паспорт на Чорновола знову вивісили. Але «Фіалка», що належить родині бізнесменів Фалко, так і залишилася у генпідрядниках.

Змінилися тільки проектна організація та головний інженер. Проектувальником замість рівненської фірми «А-2» виступає тепер львівський підприємець Андрій Вишневський. Головним інженером також є відтепер львів’янин.

Нагадаємо, що МЕГУ на Чорновола будуватиме три 5-6 поверхові будівлі. В університеті зазначають, що йдеться про зведення профілакторію, гуртожитку та готелю для викладачів і студентів.

Проте на паспорті будівництва такої деталізації немає. Лише вказано, що у першій будівлі буде спортзал, у двох інших – літні приміщення та паркінги.

Зазначимо, що будуватиме МЕГУ за кілька метрів від Басівкутського озера. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також