Депутат міськради, якого у Костополі позбавили мандата, повідомив, чому не судитиметься за повернення

1950 0

Ми у соцмережах:

Депутат міськради, якого у Костополі позбавили мандата, повідомив, чому не судитиметься за повернення

Чому одного з кращих представників Костопільської громади Михайла Самчука позбавили права депутатського голосу та права прийняття рішень? Можливо тому , що Михайло завжди мав свою думку і працював виключно в інтересах виборців, а не своїх особистих.

Нагадаємо, що 31 січня 2023 року,  на виконання припису Центральної виборчої комісіі , Костопільська териториальна комісія провела засідання, щодо позбавлення депутатського мандату відомої на території громади людини, господарника, керівника міських цвинтарів, депутата міськради кількох скликань Михайла Самчука.

Центральна виборча комісія у своєму рішенні, наголошує на тому, що Териториальна виборча комісія має виконати вказівку і позбавити Михайла мандата депутата Костопільської міської ради, а замість нього визнати депутатом Наталію Беляновську.

За що ж Михайла Самчука позбавили депутатства? Як пояснити це громаді, виборцям, людям,  які роками знають і цінують цю добру, принципову, віповідальну і щиру людину та голосували за нього на виборах? 

- Можливо тому , що Михайло завжди мав свою думку і працював виключно в інтересах виборців, а не своїх особистих. Можливо, заважав депутатському корпусу проводити іх сумнівні , у своїй переважній більшості рішення. Багато кому заважав, адже чесно і сумлінно, один із небагатьох працював задля розвитку громади, - так прокоментував у фейсбук-спільноті "Наш Костопіль"  вчинок депутатів, які вирішили позбутись Самчука,  костопільський письменник - історик Олександр Намозов і  звернувся за коментарем, щодо подій,  які відбулися в міськраді, до Михайла Самчука.

Я міг оскаржити в судовому порядку рішення обласної організації «Батьківщини», але не робив цього. В країні війна, гинуть люди, руйнуються населені пункти, сльози і горе… Не на часі ходити по судах і оспорювати рішення якихось партійних організацій. На часі виключно робота на Перемогу над агресором, допомога армії України, допомога її громадянам. Тому з депутатським мандатом, чи без нього, я залишаюсь пліч-о-пліч з громадою, відкритий до спілкування, завжди готовий відгукнутись на прохання і вимоги людей. А ще хочу подякувати своїм виборцям, пересічним громадянам Костопільщини за ту підтримку яку від них отримав і продовжую отримувати. Разом ми сила!, - заявив ексдепутат Костопільської міськради Михайло Самчук. 

Читайте також: Завідувача цвинтарями у Костополі вигнали з міськради й «Батьківщини»


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також