Депутати зруйнували паркан навколо майбутньої АЗС

1650 0

Ми у соцмережах:

Депутати зруйнували паркан навколо майбутньої АЗС

Депутати міськради Анатолій Чугуєвець та Олександр Лащук організували мешканців вул.Басівкутської на руйнування паркану навколо ділянки, де мають будувати АЗС. Самі ж і взялися за сокири. Тепер біля ділянки, вільної від паркану, чергують люди. Щоб не змерзнути, палять багаття — привезли для цього машину дров.

Про своє небажання бачити на вулиці Басівкутській АЗС мешканці уже заявляли на проведених торік громадських слуханнях. Із зверненням на цю тему вони прийшли і на останню сесію міськради Рівного. Протестувальники підкреслили, що АЗС хочуть збудувати з порушеннями: у прибережній захисній смузі, за 5 метрів від водойми, за 25 метрів від житлових будинків та за 15 метрів від моста. Люди вимагали створити комісію, яка б перевірила законність надання у 2003 році цієї ділянки під будівництво АЗС приватному підприємству.

 
Міський голова Рівного Володимир Хомко на цю вимогу погодився, зауваживши, що вже через два тижні сесія зможе прийняти рішення стосовно цього питання. Не відкидав він і те, що, можливо, міська рада судитиметься за повернення ділянки. Щоправда, тоді з міського бюджету ПП «Агата» доведеться повернути кошти, які воно за весь цей час справно вносило за оренду ділянки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також