Депутатка міськради, яка керує комунальним закладом у Рівному, отримає догану вдруге за півроку

3905 2

Ми у соцмережах:

Юрій Сухий та Ольга Криж. Фото - зі сторінки пані Криж у Facebook

Ольга Криж, депутатка Рівненської міської ради та директорка обласної станції юних туристів, у травні вже отримувала догану облради, а тепер їй готують нову.

У травні пані Криж, яка керує станцією юних туристів з кінця 2017 року, обласна рада притягнула до дисциплінарної відповідальності через результати аудиту Держаудитсулжби, які стосувалися фінансової діяльності станції.

На цей раз догана буде стосуватися антикорупційного законодавства. Так, НАЗК надіслало облраді інформацію, що Ольга Криж порушила законодавство, не повідомивши про конфлікт інтересів, адже на станції юних туристів з минулого року працевлаштований її чоловік, теж, між іншим депутат Рівненської міської ради, Юрій Сухий.

Обласна рада після листа НАЗК провела службове розслідування, за результатом якого голова облради Олександр Данильчук видав розпорядження з вказівкою апарату облради підготувати документи для оголошення пані Криж чергової догани.

Контракт з Ольгою Криж укладено до кінця 2020 року. У 2018 році директорка станції юних туристів отримала 217 тис. грн зарплати, що близько 18 тис. грн на місяць. Без премій сума виплат буде меншою. Чоловік пані Криж, Юрій Сухий, як водій станції юних туристів мав торік 45,6 тис. грн зарплати.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також