Десантники поступово очищають південь України від російських ординців

2546 0

Ми у соцмережах:

Десантники поступово очищають південь України від російських ординців

Мешканці одного зі щойно визволених українських сіл у Миколаївській області є свідками численних воєнних злочинів російських фашистів

Південь України, Миколаївська область. Навколо розкинулись безмежні поля, на яких у мирний час українські фермери вже б мали сіяти пшеницю, ячмінь, кукурудзу та інші злаки. Але через російську збройну агресію замість тракторів тепер тут їздять танки, а на полях з’явились червоні таблички: «Увага! Міни!»… 

Уздовж доріг часто зустрічається знищена російська техніка з латинською літерою «Z». Це все, що залишилось від колон російських окупантів, яку знищила вогнем артилерія окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України. На деяких машинах ще збереглися таблички з написом: «ЛЮДИ». Утім, коли спілкуєшся з місцевими мешканцями щойно визволених українських населених пунктів, починаєш сумніватися, — а чи «ЛЮДИ» вони взагалі?..

«Ми їх тут і називаємо „фашисти“. Коли зайняли село, то першим ділом пограбували всі магазини, школу, винесли офісну техніку, комп’ютери, все цінне. Горіти їм у пеклі!»
«Перед тим, як увійти в наше село, вони нас обстріляли. Кілька снарядів розірвалось посеред вулиці, кілька взагалі потрапили у дитячий садок»
«Усіх, кого вони затримали, повели в поле за селом. Багатьох хлопців били. Поставили на коліна, зв’язали скотчем руки»

Це лише епізоди воєнних злочинів росіян. Та винні уже поплатилися.

Оточивши село з флангів, в нього зайшли підрозділи окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України. Був короткий бій, в результаті якого сили противника були знищені. Також під час цієї операції десантники захопили озброєння та військову техніку, відповідні документи тощо.

Окрім цього, затримали та передали співробітникам СБУ місцеву мешканку, яка за 1000 рублів зливала окупантам адреси учасників АТО та патріотично налаштованих громадян.

Ось лише один із маленьких епізодів великої війни за свободу і звільнення України від російських окупантів.

Ми переможемо російську нечисть! Слава Україні! Слава ДШВ!

Служба зв’язків з громадськістю окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також