Дезертира, який вбив власницю будинку, відправлять надовго у колонію

1162 0

Ми у соцмережах:

фото -ілюстративне

Суд призначив 12 років ув'язнення 26-річному чоловікові, який вбив літню жінку на Кореччині, в якої орендував кімнату. Після вбивства він забрав цінні речі та втік. У суді чоловік декілька разів змінював свідчення, однак провину так і не визнав.

Прокурором доведено, що у червні 2018 року, тоді ще 21-річний молодик, орендував кімнату в будинку 70-річної жительки села Жадківка, на Кореччині. Квартирант, на той час, вже був судимий за дезертирство.

Зловмисник спочатку вкрав у жінки 300 доларів США, а коли та помітила – зв’язав стареньку, побив її, вдарив ножем у спину, а тіло затягнув у підсобне приміщення, яке закрив на замок. Після цього обвинувачений забрав телефон, коштовності та пенсійну карту загиблої і втік. Його затримали за півтора місяці на Київщині.

У суді чоловік кілька разів змінював свою позицію, проте, зрештою, своєї вини не визнав і заперечив свою причетність до вчинення злочинів. Прокурор Рівненської обласної прокуратури у суді довів вину жителя колишнього Корецького району у крадіжці, розбої та вбивстві з корисливих мотивів та з метою приховування іншого злочину.

Вироком колегії Здолбунівського районного суду чоловіка визнано винним та засуджено до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Рішення ще не набрало законної сили, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також