Дипломатичний форум в Острозі відвідали представники 16 країн

1407 0

Ми у соцмережах:

Дипломатичний форум в Острозі відвідали представники 16 країн

Представники 16 країн завітали до Острозької академії на "Дипломатичний форум-2020". Співробітники дипломатичного корпусу та іноземних дипломатичних установ зустрілись тут вдруге. Посли ознайомилися з культурною спадщиною Острога та зустрілися зі студентами.

Дипломати розповіли їм про своє бачення ролі Україн на міжнародній арені, співпрацю у майбутньому, проблеми екології та тероризму, повідомляє  Суспільне.  Торік "Дипломатичний форум" за участі послів в Острозькій академії встановив рекорд України в категорії "Масові заходи".

Організатор заходу Павло Кривонос:

– Уже в нас є практика велика, що ваші студенти приїздять до нас в Київ і спілкуються з дипломатами. Вони виконують функцію волонтерів на деяких заходах. Приїхали дипломати і вони зацікавлені, вони задавали питання, вони ходили, вони цікавились: що і як. Хочуть приїхати знову, і не самі, а зі своїми колегами.

Заступник керівника Держуправління справами Сергій Прилипко:

– Для студентів зустрічі такого роду є завжди корисними, тому що вони не тільки пізнають життя, набувають знання і навички в аудиторії від викладача, але дуже важливо, щоб вони спілкувались з макросвітом, з іншим світом. Трохи вийшли з аудиторії і формували свій світогляд.

Студентка факультету міжнародних відносин Оксана Вако:

– У нас є можливість проходити практику у різних посольствах, представництвах дипломатичних, в організаціях закордонних справ і я розумію, що кожна така подія – це можливість, по-перше, зрозуміти, як цей весь процес влаштований зсередини, можливо, він не такий страшний, а можливо – навпаки. По-друге, це неоціненний досвід для того, щоб побачити: є якісь контакти, є якісь люди, отже є якась перспектива в майбутньому. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також