Директор школи в Млинові, де був скандал: ЗНО проходило згідно процедури

2147 0

Ми у соцмережах:

Директор школи в Млинові, де був скандал: ЗНО проходило згідно процедури

Директор школи №3 у Млинові, де нещодавно проходило тестування з історії, Сергій Яковець стверджує, що під час пропуску на пункті тестування не було ніяких порушень процедури.

 Нагадаємо, до редакції звернувся фермер Олександр Романчук зі скаргою на те, що його дочка отримала великий стрес від участі в ЗНО саме в цій школі. Вона змушена була доводити інструкторам на пункті тестування, що це саме її фото зображене на її ID-картці. Він, з її слів, також стверджував, що одного учня не допустили до ЗНО через наявність в нього батарейки. Інших змушували знімати металеві ланцюжки з шиї.

Сергій Яковець, який був також відповідальним за пункт тестування, поставив під сумнів слова Олександра Романчука:

«У школі встановлено відеонагляд. Тому, за умови надання фото ображеної дитини (з метою ідентифікації особи, адже не зовсім етично буде викладати годинне відео пропуску на пункт тестування усіх учасників) гарантую оприлюднення відео на цій сторінці входу в пункт тестування даної учениці. Процедурою проходження ЗНО передбачено можливість загального контролю (перевірка учасників тестування працівником поліції за допомогою металодетектора). Саме це мало місце під час ЗНО з історії. І ніхто не змушував знімати ланцюжки - просто на прохання працівника поліції діти показували наявні у них металеві речі. Усі учасники тестування завершили процедуру ЗНО».

Олександр Романчук є депутатом Млинівської ОТГ. Він не відмовляється від своїх слів і готовий разом із донькою зустрітися з директором школи та особисто висловити йому свої претензії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також