Дістали: архітектори запрошують на розмову впливового рівненського депутата

1956 0

Ми у соцмережах:

Дістали: архітектори запрошують на розмову впливового рівненського депутата

У Рівному заступник міського голови Віталій Герман збирав місцевих забудовників з архітекторами.

Мета зустрічі - засідання архітектурної-містобудівної ради. На ній було порушено проблему розробки детальних планів територій. До слова, це такий документ, який деталізує, як буде забудована земельна ділянка чи цілий мікрорайон.

Зараз забудовники їх розробляють на власні земельні наділи за свої кошти. Однак погодження на замовлення документа дає Рівненська міська рада. Тобто потрібна згода від депутатів. І її не так просто одержати.
Буває, що лише дозвіл на розробку від слуг народу одержують п’ять місяців, а потім ще стільки ж цей план забудови розробляють. Тому за цей час жодного ДПТ не виготовлено. Додамо, що уже виготовлений ДПТ ще має затвердити міська рада.

Особливі скарги на затягування процесу лунали на адресу бюджетної комісії міської ради, до складу якої входять заступники міського голови Галина Кульчинська, Сергій Васильчук, а також депутати Олександр Довжаниця (УКРОП), Микола Бляшин («Самопоміч»), Володимир Кудрін (Радикальна партія), Андрій Кузьмич (БПП), Роман Яворський та Олег Карпяк («Свобода»).

Тому на наступну архітектурну-містобудівну раду представники забудовників запрошують на розмову голову бюджетної комісії Олега Карпяка.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також