Діти, чиїх батьків забрала війна, просили подарувати «Байрактар», теплий одяг та харчі для ЗСУ

632 0

Ми у соцмережах:

Діти, чиїх батьків забрала війна, просили подарувати «Байрактар»,  теплий одяг та харчі для ЗСУ

На Рівненщині для понад 200 дітей, чиїх батьків забрала війна, підготували подарунки. Новорічними «чарівниками» стали благодійники і з України, і з-за кордону. Посилки надходили з США, Канади, Польщі, Словаччини та інших країн.

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль розповів

- Напередодні свят діти готували листи, де описували, які подарунки хотіли б отримати. Побажання були дуже зворушливі, бо багато хлопчиків та дівчаток зараз мріють не про іграшки, а про берці, теплі шкарпетки, плитоноски та інше спорядження для українських військових. В одному листі його авторка навіть просила про «Байрактар».

Тим часом, читаючи такі послання, благодійниця з Італії вирішила взяти шефство над дівчинкою, яка тяжко переживає втрату тата, що загинув на війні. Школярка для себе не просила нічого, лише теплий одяг та харчі для українських військових, які зараз боронять країну на Луганському та Донецькому напрямку. Це вразило жінку, і вона захотіла допомагати самій авторці листа.

Цю акцію для дітей загиблих, зниклих безвісти, полонених українських військових організували волонтери та працівники комунального закладу «Ветеранський простір». Подарунки, а це одяг, іграшки, планшети, телефони та багато іншого, вже відправлені адресатам. І сьогодні, за кілька годин до нового року, на Рівненщині засяють понад 200 дитячих посмішок. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також