Діти хочуть жити в якісному світі

1472 0

Ми у соцмережах:

Діти хочуть жити в якісному світі

У Рівненському театрі ляльок нагородили переможців, лауреатів, фіналістів та учасників Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка "Я хочу жити у якісному світі", а також урочисто відкрили виставку робіт конкурсантів. Цей захід щороку проводить ДП "Рівнестандартметрологія" за дорученням Мінекономрозвитку України, щоб сформувати у наймолодших споживачів правильне розуміння якісної та безпечної продукції, спонукати дітей вдумливо обирати продукти та дбайливо ставитися до навколишнього середовища.

Дити Дев'ять робіт переможців було відправлено до Києва для участі у загальнодержавному етапі творчого змагання. Серед учасників з усієї України перемогу здобула 12-річна Софія Булавин, учениця Моквинської гімназії Березнівського району. Її малюнок із закликом "Виробники — виготовляйте якісні товари!" був визнаний найкращим у номінації "Кращий плакат на споживчу тематику" у віковій групі 9-12 років. А наразі переможці та кілька десятків лауреатів і фіналістів регіонального етапу конкурсу отримали призи від ДП "Рівнестандартметрологія" — фарби, пензлі, художнє полотно, розвиваючі ігри, набори для творчості, енциклопедії. Окрім того, кожен учасник конкурсу отримав солодощі та диплом. Член журі Леся Волошина зауважила:

— Роботи юних художників вражають колоритністю, оригінальністю, безпосередністю. Діти чітко реагують на зміни у суспільстві і по-своєму відображають їх у своїх малюнках. Наприклад, якщо минулого року провідною темою малюнків дітей було питання ГМО, то сьогодні вони надсилали плакати з написами "Геть продукцію окупанта" та "Якісна військова продукція — перемога у війні". Та все ж дитячі малюнки сповнені позитиву і оптимізму.
Прес-служба ДП "Рівнестандартметрологія".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також