Діти рівненських нацгвардійців відпочивали у християнському таборі

151 0

Ми у соцмережах:

Діти рівненських нацгвардійців відпочивали у християнському таборі

На Рівненщині протягом десяти днів проходив християнський табір «Крила віри і надії», організований капеланом рівненського підрозділу отцем Іваном Хмілем.

Дітлахи військовослужбовців рівненського підрозділу Національної гвардії України мали змогу відпочити, познайомитися й активно провести частинку літніх канікул.

Впродовж відпочинку діти брали участь в спортивних іграх, тематичних змаганнях, конкурсах талантів, ватрах, плаванні на місцевій водоймі, духовних розмовах.

«Я вперше на такому таборі. Мені тут дуже подобається, ми дуже часто граємо в різні спортивні ігри, плаваємо, беремо участь в спільних ватрах і обговореннях», – ділиться враженнями син нацгвардійця Богдана.

До слова, це вже 24 табір, організований капеланом отцем Іваном Хмілем.

«Кожен табір особливий, адже діти змінюються, відповідно ми також змінюємося. Найбільше радує, що колишні учасники таборів приєднуються тепер як виховники, допомагають організувати дозвілля для теперішніх вихованців. Історія і перевага таборів в тому, що тут формується справжня дружба на доброму фундаменті і правильних цінностях. Я вірю, що після перемоги ми обовʼязково зберемо велику таборову сімʼю», – розповідає капелан НГУ отець Іван Хміль.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також