Дивовижна фіолетова цибуля

2360 0

Ми у соцмережах:

Дивовижна фіолетова цибуля

Фіолетова цибуля відрізняється від звичайної ріпчастої не тільки кольором, але і смаком, а головне — унікальними корисними властивостями і ефектом, який надає на організм.

Щоб отримати максимальний ефект від фіолетової цибулі, її треба їсти в сирому вигляді. Теплова обробка руйнує її цілющі властивості. Найкориснішими вважаються лусочки цибулі біля лушпиння, так що очищати її треба акуратно.

Запобігає раку. Фіолетова цибуля багата сполуками сірки, які не тільки захищають організм від розвитку раку, але і борються з бактеріями в сечостатевій системі.

Допомагає при діабеті. Сира цибуля, особливо фіолетова, стимулює вироблення інсуліну і допомагає контролювати рівень цукру в крові.

Очищає кишечник. Цей овоч багатий волокнами, які ефективно витісняють токсини з кишечнику і очищають його.

Бореться з простудними інфекціями. Фіолетова цибуля — сильний природний антибіотик і зазвичай використовується для лікування горла та простудних захворювань. Для цього змішайте 1 ст. л. соку цибулі й 1 ст. л. ж меду, їжте раз на день для профілактики грипу і вірусів. Якщо захворіли, рекомендується приймати 4-5 разів по 1 ч. л. в день до одужання.

Зупиняє носові кровотечі. Зупинити кров можна вдихаючи через ніс запах розрізаної цибулини.

Захищає і зміцнює серце. Ця цибуля захищає від ішемічної хвороби серця і нормалізує кров'яний тиск.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також