До більшості сіл Рівненщини платіжки надходять із запізненням

718 0

Ми у соцмережах:

До більшості сіл Рівненщини платіжки надходять із запізненням

Що з цим робити, розбиратимуться невдовзі - на засіданні Ради громад.

 Про це у своєму телеграм-каналі написав голова обласної ради Андрій Карауш:

- Ми попросили усі громади Рівненщини оцінити якість послуг, які надає АТ "Укрпошта". Чому? Були зауваження від людей, вони надходили до обласної влади, тому й виникла необхідність з'ясувати загальну картину. 

На початку лютого я доручив вивчити це питання нашому відділу з питань міжнародних, міжрегіональних зв'язків та взаємодії з громадами. Там надіслали у всі ТГ листи з конкретними питаннями та попросили до 1 березня дати відповіді. 
 
Беру за практику деталізувати. Із 64-х громад відповіді надали 49. Реакції ми не побачили від Бугринської, Великомежиріцької, Великоомелянської, Бабинської, Клеванської, Степанської, Вербської, Висоцької, Деражненської, Дядьковицької, Корнинської, Миляцької, Підлозцівської, Ярославицької та Володимирецької громад. Рокитнівська та Рівненська відповіли формально. 
 
Якісні відповіді надали Острозька, Корецька, Малолюбашанська, Вараська, Крупецька, Каноницька, Березнівська та Сарненська ТГ.   
 
Якщо узагальнити, то у більшості громад прослідковується запізніле (інколи на кілька тижнів) надходження кореспонденції та платіжок. Також йдеться про коротку тривалість перебування пересувного відділення у селах. 
 
Негативно якість надання послуг оцінили 3 громади, задовільно – 16, добре – 9, високо – 12. Дев'ять громад оцінку не зробили. 
 
Навіщо ми взагалі це робимо? Хочемо предметно поговорити про ситуацію, зрозуміти, що робити далі, хто, як і в чому може допомогти. Тому плануємо винести питання на найближче засідання Ради громад при голові обласної ради. Це має бути березень, дату поки узгоджуємо і я повідомлю про це додатково.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також