До хлопчика у лікарню прийшли рятувальниці

1389 0

Ми у соцмережах:

До хлопчика у лікарню прийшли рятувальниці

Сьогодні працівники Служби порятунку Рівненщини провідали п'ятирічного Віталіка, який перебуває в опіковому відділенні Рівненської обласної клінічної лікарні.

Спільно з волонтерами благодійного фонду «Скарбниця надії» вони морально підтримали хлопчика, поспілкувалися з ним, пригостили різноманітними смаколиками, побажали хлопчику швидкого одужання та запросили до себе в гості.

Нагадаємо, що на 5-річного Віталика з села Пирятин Дубенського району вилила каструлю з окропом його мама. Це сталось випадково. Дитина отримала 35% опіків. Найбільші опіки на спині, є рани на руці, нозі, животі. 

Нині опікується дитиною благодійний фонд "Скарбниця Надії". Ситуація в родині дитини, де семеро дітей, вкрай важка. Півтора року тому у цьому ж відділенні лежала старша сестричка Віталика, на ній загорілась сукня від печі. Тато дітей покінчив життя самогубством. Діти в будні дні знаходяться в навчальнозу закладі, а дома бувають лише на вихідних. Працівники фонду купують хлопчику усі необхідні медикаменти. .
Найближчі два місяці дитині  будуть потрібні ліки, перев`язочні матеріали, пелюшки та донори крові.

Реквізити для бажаючих надати дитині допомогу: картка Приватбанку № 5169 3305 1050 4746 (корпоративна карта БФ «Скарбниця Надії», але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Кутик Юлію Миколаївну). Призначення платежу – добровільна пожертва на проект "Опіковий центр" . Приватбанк БФ «Скарбниця Надії»  ЄДРПОУ 37685693 р / р 26007054713460 КБ «ПриватБанк» МФО 333391. Призначення платежу – добровільна пожертва на проект "Опіковий центр"
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також