До Рівного тайкома приїхав освітній реформатор від Зеленського

2750 0

Ми у соцмережах:

До Рівного тайкома приїхав освітній реформатор від Зеленського

Сьогодні, 22 січня, з візитом на Рівненщині перебуває Сергій Бабак – голова Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій.

 Достеменно, що пан Бабак робить на Рівненщині, не відомо. Його візит в область ніде не анонсувався. У Рівненській ОДА про це впершге чують. В кулуарах кажуть, що привіз його "Слуга народу" Дмитро Соломчук за власною програмою візиту.

Разом з ним Сергій Бабак відвідав один з дитячих садочків у Рівному, після чого попрямував до «Острозької академії».

Мету свого візиту в область пояснив так:

-          Познайомитися з тим, що є на Рівненщині, познайомитися із системою освіти на всіх її рівнях.

 Сергій Бабак український юрист, економіст і психолог. Доктор технічних наук, кандидат економічних наук, співзасновник Ukrainian Heritage Foundation, куратор освітнього напряму Українського інституту майбутнього. Голова комітет з питань освіти, науки та інновацій у Верховній Раді України IX скликання (з 29 серпня 2019 року).

Член команди нинішнього президента Володимира Зеленського ще коли тільки обирали главу країни зазначав, як  бачить реформу системи освіти України. За його словами, ця система потребує суттєвого реформування:

«

Ми змінимо систему освіти: з системи минулого на систему майбутнього. Держава буде інвестувати в освіту, ми змінимо зміст освіти — відкриємо ринок освітніх послуг для приватних ініціатив, для іноземних навчальних закладів. Ми відкриємо вікно можливостей для всіх, хто робить зусилля для зміни системи.»

»

Кандидат у народні депутати від партії «Слуга народу» на парламентських виборах 2019 року, № 11.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також