Добре, що є «Ворскла»

1164 0

Ми у соцмережах:

Добре, що є «Ворскла»

Футбольна команда «Верес» розродилася на друге очко у фінальній частині чемпіонату УПЛ. Як і перше очко, здобули його «вересівці» у матчі проти «Ворскли». Наприкінці березня у Полтаві рахунок був 0:0. У суботу у Львові усе повторилося.

Перший тайм гри був зовсім нудним. У другому футболісти трішки забігали. «Верес» двічі влучив у штангу, «Ворскла» — раз у поперечину, але голів 1112 вболівальників (офіційна інформація) так і не побачили.

Щодо голів, то з ними у «Вереса» на другому етапі зовсім біда (вісім матчів — один забитий). Багато хто дорікав Юрію Вірту, що команда грає від захисту і мало забиває. Прийшов білорус Юрій Свірков і пообіцяв цікавий атакувальний футбол. Втім, його глядачі так і не побачили. Зараз цікавий глядачам футбол обіцяє в.о.головного тренера Андрій Демченко. Під його керівництвом «Верес» провів дві гри — без голів.

Та навіть попри це, на запасах Вірта, червоно-чорні все ще зберігають шанси на єврокубки. До завершення чемпіонату лишається два тури. Те, що «Верес» в неділю не відбере очок у «Шахтаря», напевно, очевидно. Але добре, що є «Ворскла», яка у своїй бронзовій гонці спробує обіграти «Маріуполь». Якщо полтавці виграють, а «Верес» не надто багато програє «Шахтарю», тоді доля п’ятого єврокубкового місця вирішиться 20 травня у Львові в матчі «Верес» — «Маріуполь».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також