Донька загиблого на війні розвідника з Рівного просила в Капітолії в американців зброю

955 0

Ми у соцмережах:

Донька загиблого на війні розвідника з Рівного просила в Капітолії в американців зброю

Дипломатичний фронт наразі вкрай важливий, адже успішні перемовини із західними партнерами пришвидшать поставки зброї для України. Потужним голосом України в США, стали юні рівняни, діти загиблих героїв, котрі зараз перебувають в Америці.

Зокрема,  донька Андрія Бондаренко, рівненського розвідника, що загинув 16-го серпня на Донеччині. Олександра Бондаренко, мала можливість виступати на брифінгу для ЗМІ спільно із конгресвумен Марсі Каптур, співголовою міжфракційного об’єднання «Україна» в Конгресі США, що об’єднує республіканців та демократів у відстоюванні інтересів України.

- Дайте нам зброї, аби таких дітей як ми, які втратили своїх тат, було якомога менше, - попросила рівнянка Олександра Бондаренко, вразивши своїм виступом в Капітолії американців.

Про це розповів міський голова Рівного Олександр Третяк.

- Нам вдалося спільно з американськими партнерами організувати виїзд до США, дітей, батьки котрих загинули на фронті. Це перша група, котра відправлена в Штати, також вже є домовленість про відправку рівненських дітей до Німеччини де вони зможуть відпочити, відновитись, та відчути турботу людей котрі вболівають за Україну, - заявив Третяк.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також