Допоможіть купити Біовен для маленької Олександри!

974 0

Ми у соцмережах:

Допоможіть купити Біовен для маленької Олександри!

Двомісячна Олександра лежить в патології новонароджених обласної дитячої лікарні і їй потрібен Біовен.

Голова правління Благодійного фонду "Скарбниця Надії" Мар'яна Рева повідомила у Фейсбуці про нову підопічну малесеньку дівчинку, якій потрібна негайна допомога усіх небайдужих: 

- Історія хвороби Олександри почалась від її народження. Вагітність мами проходила навіть дуже добре, мама відповідально ставиться до свого злоров`я. Кожен рік вона проходила планові перевірки здоров'я-все ок! Пологи відбулися трохи раніше запланованого терміну (37 тижнів), відійшли води і дівчинка була 25 годин без води і повітря. Лікарі все чекали і заспокоювали маму, але одразу після народження дівчинки стало зрозуміло, що є проблеми. Народилася Олександра 03.03.20 о першій годині ночі, спочатку не закричала, була фіолетово-червона...відразу її забрали до реанімації, бо не змогла самостійно дихати. На 4- й день дівчинку перевели до обласної дитячої лікарні теж у відділення реанімації. Початковий діагноз: вроджена пневмонія.

У відділенні реанімації лікували пневмонію та вчили самостійно дихати. Мама дуже хвилювалась, але трималася. Їй потрібно було годувати свою дитину молоком. На момент переведення до обласної, були хрипи і слиз у дитини, які заважали їй самостійно дихати. За 1,5 місяці інтенсивної терапії, а це антибіотикі, інгаляції, фізіопроцедури і т.д.  Ситуація покращилась, але слиз не зник. Всі були налаштовані на позитивний результат, дитинку перевели з реанімації до відділення патології новонароджених. Через 4 дні Сашенька знову почала синіти та задихатися через слиз. І знову по новому колу: реанімація, апарат штучного дихання, антибіотики у величезних дозах...
Робили УЗД, МРТ (бо думали, що винна неврологія), КТ легенів - все ніби нормально, суттєвого відхилення немає, але слиз не дає дихати, душить і заливає. Лікарі вже перепробували безліч варіантів лікування, але остаточного діагнозу дівчинці ще не встановлено, лікарі взяли аналізи на різні генетичні захворювання.

Мама звернулась в фонд "Скарбниця Надії" ,  щоб їй допомогли купити три флакони ліків Біовен для Олександри. Ці ліки зараз життєво необхідні дитинці. Ціна ліків 6950 гривень.

Координатор Мар`яна Рева (098) 45 26 916.

КАРТА: ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762 призначення платежу - добровільна пожертва на проект "Біовен"
(корпоративна карта Благодійний Фонд "Скарбниця Надії", але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну

КБ “Приватбанк”
ЄДРПОУ 37685693
БФ “Скарбниця Надії”
IBAN UA543333910000026007054713460

Призначення платежу - добровільна пожертва на проєкт "Біовен" 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також