Досить соромитись!

1839 0

Ми у соцмережах:

Досить соромитись!

Це “соромітна” хвороба, думає більшість з нас при згадці про геморой. А між тим, близько половини населення земної кулі страждає від цієї хвороби. А скільки ще здогадуються про її наявність, але відкладають візит до лікаря — складно і припустити!

Геморрой Типові симптоми геморою — кровотечі й неприємні чи болючі відчуття під час випорожнення, свербіж і постійний дискомфорт. Розпізнати хворобу не так вже й складно, проте точний діагноз вам все-таки поставить лікар. Подібні симптоми характерні і для інших хвороб прямої кишки. У будь-якому разі слід негайно звернутися до лікаря-проктолога, спеціаліста, що вивчає хвороби прямої кишки і заднього проходу. Лікар вислухає вас, а потім проведе ретельне дослідження, яке складається з кількох етапів, і запропонує лікування, необхідне саме вам.

Проктологічне відділення Медичного центру "ЄвроКлінікс" оснащено сучасним медико-діагностичним обладнанням. А висококваліфіковані спеціалісти центру готові прийняти вас у будь-який день.
"Геморой — це хвороба сучасної людини?" — запитаєте ви. Ні про СНІД, ні про ожиріння, ні про цукровий діабет, ні про проблеми імунітету не зустрінеш у працях античних лікарів. А ось про геморой, уявіть, так! Практика лікування геморою нараховує майже 4000 років. Тільки-от ідеться виключно про хірургічне та досить радикальне вирішення цього питання. Медичний центр "ЄвроКлінікс" ставить крапку у віковій хірургічній практиці лікування геморою! Навіщо піддавати пацієнта болісним процедурам і операціям, якщо в більшості випадків їх можна було б вилікувати за кілька відвідувань лікаря. Без госпіталізації! Без операції та наркозу! Без відриву від звичного способу життя! Сучасна апаратура та висококваліфіковані лікарі Медичного центру "ЄвроКлінікс" дозволяють вилікувати геморой і тріщини прямої кишки приблизно у 96% пацієнтів, що звернулися за допомогою. Медичний центр "ЄвроКлінікс" спеціалізується САМЕ НА БЕЗОПЕРАЦІЙНОМУ лікуванні геморою та тріщин! Не варто піддавати себе ризику, пов'язаному з проведенням будь-якої операції. Зверніться в "ЄвроКлінікс". І якщо зараз ви намагаєтеся збагнути, як би викроїти час на лікування, не турбуйтеся! Для початку — зробіть дзвінок в Медичний центр "ЄвроКлінікс" і запишіться на прийом до лікаря-проктолога за телефоном у Рівному: 40-40-50. Ваш перший візит в "ЄвроКлінікс" — буде вашим першим і правильним кроком на шляху до одужання! Євро-Клінікс-лого

Відділення МЕДИЧНОГО ЦЕНТРУ:

  • Урологія
  • Гінекологія
  • Проктологія
  • Дерматологія
  • Неврологія
  • Терапія
  • Лабораторні аналізи
(0362) 40-40-50!
Ліцензія МОЗ від 05.01.2015 р., рішення №1
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я
tag:Євроклінікс


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також