«Дозору» в Рівному нема конкурентів

2411 0

Ми у соцмережах:

«Дозору» в Рівному нема конкурентів

Завершився термін дії договору ТОВ «Дозор України» з міським управлінням транспорту щодо обслуговування GPS-навігаторів у рівненських маршрутках. Управління днями провело новий конкурс і оголосило переможця — все той же «Дозор». Бо більше ніхто не виявив бажання цим займатися.

Дмитро Царук, заступник начальника управління транспорту міста:

— Якщо п’ять років тому бажаючих надавати послугу було п’ятеро, то цього року тільки одна фірма подала документи на конкурс — все те ж ТОВ «Дозор Україна». Фірма зобов’язалася також замінити електронні табло на більш зручні та сучасні на зупинках в місті, які їм належать — «Театральна», «Ринок», «Майдан», ПДМ, 12 школа.

За користування GPS-навігатором та всією системою перевізник сплачує близько 150 гривень в місяць обслуговуючій фірмі. Облаштування маршрутки таким приладом є обов’язковим, що передбачено умовами проведення конкурсу перевізників за маршрутами в Рівному. Проте чимало рівнян скаржаться на те, що водії маршруток самовільно відключають навігатори, що не дозволяє їм відслідковувати рух транспорту.

— Ми знаємо про таку проблему, — коментує Дмитро Царук. — «Дозор Україна» зараз встановлює акумулятори на навігатори. Тож вони продовжують працювати ще деякий час, якщо водій раптом вирішить відімкнути його від мережі. Водії це роблять через конкуренцію — щоб інший водій транспортного засобу не міг бачити, як він рухається і він, відповідно, міг взяти більше пасажирів.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також