Драганчук виконав обіцянку: скликав позачергову сесію

1694 0

Ми у соцмережах:

Драганчук виконав обіцянку: скликав позачергову сесію

Голова Рівненської обласної ради Микола Драганчук, як стало відомо РВ, ввечері підписав розпорядження про скликання позачергової сесії обласної ради.

 Пан Драганчук, фактично, виконав свою вчорашню обіцянку. Нагадаємо, у середу він відмовився виконувати проханння депутів скликати сесію на 2 лютого, посилаючись на те, що їхнє подання було з помилками. Але зазначив, що як тільки депутати подадуть нове, правильно оформлене, він підпише розпорядження.

Сьогодні депутати нової більшості написали нове клопотання. Підписи під ним поставили 22 обранці (потрібний мінімум). Два тижні тому на один підпис було більше.

Позачергова сесія відбудеться 15 лютого. На ній депутати розглядатимуть п'ять питань: про звільнення чинного голови, про обрання нового, четвертого у цьому скликанні, про оплату праці голови, про внесення змін до обласного бюджету, а також голосуватимуть  за звернення щодо забезпечення гарантій соціального захисту колишніх військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також