ДТП на Київ-Ковель: зіткнулись «Хюндай» та «Мерседес»

1524 0

Ми у соцмережах:

ДТП на Київ-Ковель: зіткнулись «Хюндай» та «Мерседес»

На Сарненщині рятувальники вночі надавали допомогу у ліквідації наслідків ДТП за участю двох автомобілів.

Сьогодні, 31 серпня,  о 00:20 ночі на спецлінію "101" надійшло повідомлення від чергового відділу поліції про те, що на автодорозі "Київ – Ковель" на 290 км поблизу села Федорівка Сарненського району трапилося ДТП та необхідно витягнути травмованого водія.
На місце виклику було направлено два чергових відділення бійців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни.

Прибувши туди,   рятувальники побачили, що пригода трапилася за участю легкового автомобіля «Mercedes-Benz Vito» та автомобіля «Hyundai Terracan». Останнє авто перебувало у кюветі.

Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту витягнули  травмованого водія з понівеченого автомобіля «Mercedes-Benz Vito», відключили клеми акумуляторних батарей від пошкоджених автомобілів та змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги.

За допомогою пожежної автоцистерни  відбуксирували пошкоджений автомобіль «Hyundai Terracan» з кювету.

Водіїв обох автомобілів доставлено каретою швидкої медичної допомоги на травмпункт Сарненської центральної районної лікарні.
Наразі їхній стан оцінюють лікарі. На місці ДТП працювали чергові відділення рятувальників, чергові бригади медиків та чергові екіпажі патрульної поліції. Усі обставини даної пригоди встановлює поліція. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також