ДТП на Сарненщині: зіткнулись 4 авто, 6 людей постраждали

2494 0

Ми у соцмережах:

ДТП на Сарненщині: зіткнулись 4 авто, 6  людей постраждали

Повідомлення про автопригоду на трасі «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Старики Сарненського району надійшло на спецлінію 102 учора, 30 січня, близько 15:30.

Водій автомобіля «Mercedes ML», 34-річний уродженець Волинської області, на смузі зустрічного руху, попередньо під час обгону, допустив зіткнення із кросовером «Peugeot» під керуванням 39-річного рівнянина. Від удару «Peugeot» зіткнувся із мікроавтобусом «Renault Trafic», який виїхав за межі проїзної частини, а «Mercedes» — у бензовоз «Volvo».

До лікарні доставили водіїв «Peugeot» та «Mercedes»: 39-річного потерпілого із переломом гомілкової кістки госпіталізували у травматологічне відділення, 34-річного — після обстеження відпустили.

Крім того, допомога медиків знадобилася і чотирьом пасажирам мікроавтобуса, у яких попередньо діагностували незначні тілесні ушкодження. Серед них неповнолітній, усі вони — жителі колишнього Рокитнівського району.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування, у рамках якого слідчі встановлюють усі обставини ДТП. У доставлених до медзакладу водіїв відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння. Інші двоє водіїв були тверезі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також