Дубенщина - перший район в Україні, який повністю забезпечено офіцерами громад (ВІДЕО)

949 0

Ми у соцмережах:

Дубенщина - перший район в Україні, який повністю забезпечено офіцерами громад (ВІДЕО)

Цей проєкт розпочали на Рівненщині ще торік наприкінці вересня разом з міністром МВС Ігорем Клименком. Тоді голови громад Дубенського району підписали Меморандум про забезпечення кожної громади поліцейським.

- Сьогодні ж разом з т.в.о. голови Нацполіції України Іваном Вигівським та керівником поліції Рівненщини Олександром Ганжою вручили їм ключі від 28 службових автомобілів «Renault Duster», - повідомляє начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль..

Поліцейські пройшли навчання та співбесіди за участі голів громад, а сьогодні, окрім машини, також отримали службову зброю - помпові рушниці.

Рівненська область - одна із лідерів в цьому проекті. Наразі 81 поліцейський офіцер несе службу у 41 тергромаді.

- Завдяки коштам, направленим від тергромад до обласного бюджету, ми вчасно і ефективно підтримуємо усі складові сил оборони. Тільки на підрозділи, які входять в МВС, Рівненська область у 2023 році направила 61 млн 600 тис. грн. Це наш посильний вклад тим, хто оберігає спокій та тримає на контролі правопорядок, - каже Віталій Коваль.- Сьогодні важливо, аби громадяни відчували сервісну поліцейську службу. І розуміли, що поліцейський офіцер громади поруч - це захисник і надійний друг у будь-якій ситуації. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також