Два місяці пробуде у СІЗО 18-річний парубок, який вбив односельця

1382 0

Ми у соцмережах:

 Два місяці пробуде у СІЗО 18-річний парубок, який вбив односельця

На Рівненщині убили 90-річного чоловіка через те, що, буцімто, він не позичив гроші. Випадок стався у Млинівському районі, в селі Перемилівка 7 грудня. 9-го грудня підозрюваному, – а це 18-річний місцевий житель, – обрали міру запобіжного заходу.

Щонайменше два місяці він пробуде у СІЗО, повідомив Суспільному  начальник відділу комунікації поліції області Антон Крук.

У село Перемилівка вранці 7-го грудня у будинку виявили вбитим 90-річного чоловіка. Того дня до нього навідалися 18-річний хлопець з матір'ю. Обоє були напідпитку, в пенсіонера просили позичити грошей.

Речник Нацполіції області Антон Крук:

– Коли почули відмову, почали завдавати йому удари. Мати злякалася і втекла, а син продовжив наносити удари. Також з місця події вилучено два предмети, якими він міг завдавати проникаючі поранення. Вони множинні.

Однією з перших на місці опинилася племінниця загиблого Ольга Осипчук. Розповідає, що застала, як хлопець вибігав з будинку:

– "Я не хотів, я не хотів, бабо, то не я". А я кажу: то чого ж в тебе руки в крові? І як приходжу сюди, дід лежить весь в крові. Я нагнулася до нього, а в нього повний рот крові. Неживий. І я на поріг вийшла. І почала кричати "діда вбили, діда вбили!".

Після скоєного 18-річний хлопець прибіг на подвір'я сусідки Світлани Тимощук.

Сусідка Світлана Тимощук:

– Я вийшла, побачила його руки. Руки були повністю в крові, обличчя повністю в крові. І говорив, що "я не хотів, я не хотів, ходіть зі мною", кликав, щоб я йшла з ним. "Ходім побачимо, може, він ще живий"

Бачили сусіди, як селом бігла і мати хлопця.

– Бігла вона дуже швидко. Хоч і п'яна була, але швидко пішла. І боса була, – додає Світлана Тимощук.

Зі слів старости села Перемилівка Петра Дубчака, капці жінки пізніше знайшли на місці вбивства.

В.о. старости с. Перемилівка Петро Дубчак:

– Приїхав судмедексперт, слідчі. Підняли труп, то її тапочки були під трупом. Це говорить про те, що вона була співучасниця. Може не била, то тримала. Але я вважаю, що вона приймала активну участь. Бо вона могла рятувати того діда, а не рятувала.

Наразі жінка перебуває у статусі свідка, повідомив Антон Крук. Її будинок, коли туди приїхали журналісти, був зачинений. 18-річного хлопця поліція затримала. Йому повідомили про підозру у скоєнні вбивства. А ввечері, 9 грудня, відправили у СІЗО.

Начальник відділу комунікації поліції області Антон Крук:

Інформації про причетінсть ще якихось осіб наразі у слідчих немає. Звичайно, в ході розслідування будуть встановлювати причетність інших осіб.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також