Дві сотні старателів на клондайку вчинили опір поліцейським та облаяли їх

5677 3

Ми у соцмережах:

Дві сотні старателів на клондайку вчинили опір поліцейським  та облаяли їх

15 серпня поблизу сіл Озеро та Мульчиці у Володимирецькому районі під час припинення правопорушень старателі чинили опір поліцейським.

У лісі поблизу села Озеро поліцейські Володимирецького відділення виявили безгосподарську мотопомпу, приладдя для незаконного промислу та автомобіль «УАЗ». Однак під час транспортування вилученого 40 чоловіків  перегородили дорогу деревами. Працівники поліції перешкоди усунули і транспортний засіб із мотопомпою доставили та помістили на територію відділення поліції. Відомості за фактом порушення правил охорони надр внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

З супротивом з боку старателів цього ж дня був і щодо працівників групи реагування патрульної поліції, які виїхали на повідомлення лісничого про незаконний видобуток бурштину у семи кварталах Мульчицького лісництва.

Під час виїзду на місці події правоохоронці виявили, що близько 200 осіб за допомогою майже півсотні мотопомп здійснювали незаконний видобуток бурштину-сирцю. На законну вимогу працівників поліції припинити протиправні дії агресивно налаштовані чоловіки нецензурно висловлювалися на адресу правоохоронців та не пускали до місць незаконного промислу. Коли на підмогу виїхали додаткова група поліцейських, невідомі залишили місце події.

За фактами опору працівникові правоохоронного органу розпочате досудове розслідування у кримінальних провадженнях  та  встановлюють осіб, причетних до вчиненого кримінального правопорушення, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також