Двоє п`яних водіїв дали поліцейським хабарі, щоб їх відпустили

1861 0

Ми у соцмережах:

Двоє п`яних водіїв дали поліцейським хабарі, щоб їх відпустили

Факти надання неправомірної вигоди жителями Рівненського та Сарненського районів задокументували третього березня.

Близько о пів на четверту ранку на вулиці Рівненській у селищі Гоща за порушення правил дорожнього руху в поле зору поліцейських потрапив автомобіль «ВАЗ 2101». З'ясувалося, що 29-річний водій з Гощі  не мав при собі водійського посвідчення. У салоні знаходився також і 25-річний пасажир, власник легковика, житель села Друхів. Обоє за зовнішніми ознаками перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Під час складання адмінматеріалів на водія, який відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння, 25-річний пасажир почав перешкоджали виконанню службових обов’язків працівниками поліції, шарпав за формений одяг та лаявся. Потому, аби запобігти вилученню транспортного засобу на спецмайданчик, запропонував «вирішити» питання та поклав у службове авто 100 доларів США.

А в селі Кам’яне-Случанське близько 19:00 поліцейські виявили автомобіль «Mercedes-Benz», 27-річний кермувальник якого, місцевий житель був нетверезим та не мав посвідчення водія відповідної категорії. Результат огляду на стан сп’яніння перевищував допустиму норму майже в 11 разів — 2,15 проміле.

Аби уникнути складання адмінпротоколу, незважаючи на попередження про кримінальну відповідальність, він поклав у службове авто 1000 гривень.

Слідчо-оперативні групи відділень поліції задокументували кримінальні правопорушення, а гроші та транспортні засоби вилучили в рамках досудових розслідувань, розпочатих за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України. Крім того, на пасажира та обох водіїв, склали адмінматеріали.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також