Двох вбивць взяли під варту в залі суду

1193 0

Ми у соцмережах:

Двох вбивць взяли під варту в залі суду

Їхнього товариша – амністували

У Вараші судили трьох чоловіків, які умисно, з хуліганських мотивів, заподіяли тяжкі тілесні ушкодження чоловіку, що спричинило смерть потерпілого.

Державний обвинувач – прокурор Варашського відділу Сарненської місцевої прокуратури Юрій Мізюк повідомив "РВ", що підсудні не визнавали вину, заперечували свою причетність до спричинення тілесних ушкоджень місцевому жителю, від яких настала його смерть. Однак, прокурор довів, що у квітні 2014 року зловмисники під час словесного конфлікту, який зікнічився бійкою, умисно завдали 29-річному жителю Вараша не менше 15 ударів ногами та скляними пляшками по голові та інших  частинах тіла. Потерпілий ще зміг сам дійти додому, але від отриманих численних травм він помер. Тривалий час обвинувачені перебували у розшуку, бо одразу після скоєного виїхали у Росію на заробітки. А коли повернулись, їх затримали.
28-річних Олега та Олексадра за вчинення хуліганських дій та тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, засудили на 8 років позбавлення волі. Обох взяли під варту у залі суду. Ще одному підсудному – 33-річному Юрію суд призначив за вчинення хуліганських дій покарання - 2 роки позбавлення волі та застосував Закон України «Про амністію», на підставі якого звільнив від відбування покарання.  Засуджені мають сплатити матеріальну і моральну шкоду потерпілим. Цей вирок законної сили ще не набрав. Упродовж місяця учасники судового процесу мають право на його оскарження.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також