Eco-House: створюємо нові традиції якісного будівництва

1830 0

Ми у соцмережах:

Eco-House: створюємо нові традиції якісного будівництва

Мешканців Рівного сьогодні важко здивувати новобудовою: в кожному районі нашого міста активно будуються привабливі, яскраві будиночки, готові в найближчому майбутньому зустрічати своїх мешканців. І хоча переваги житла в щойно збудованій багатоповерхівці зрозумілі кожному, багатьом покупцям важко обрати найкращий варіант саме з пропозицій первинного ринку, адже кожен житловий комплекс має свій «козир в рукаві». Купуючи квартиру, ми прагнемо отримати не просто квадратні метри, а стати власником затишної оселі, яка стане справжньою особистою «фортецею» та зразком зручності і комфорту.

 Найкращий будинок для життя — який він?

Тож спробуємо розібратись, яким має бути будинок вашої мрії? Перш за все, важливе місце розташування — поряд із об’єктами міської інфраструктури та в межах 5-хвилинної доступності до громадського транспорту. Наступний критерій — це, безумовно, якість будівельних матеріалів, що використовує забудовник (адже ми прагнемо бути впевненими у безпеці своєї родини). Далі можна виділити такі аспекти, як дотримання строків будівництва та законність оформлення земельної ділянки під забудову.

Вважаєте, неможливо знайти житловий комплекс, що відповідатиме одразу всім перерахованим вимогам? Насправді такий комплекс є, і це — Eco House! Новенький будинок буде знаходитись в зручній частині міста — недалеко від ТЦ Екватор, за адресою: вул. О. Теліги (поряд з будинком №-57). Житловий комплекс зводиться згідно з європейською екологічною концепцією, тож про якість будівельних матеріалів свідчить уже сама його назва. А що з приводу законності отримання забудовником земельної ділянки? І тут все чисто: наразі укладено відповідний договір між забудовником та регіональним управлінням Служби безпеки України, якій, власне, і належить ділянка. Немає приводу також хвилюватись за дотримання встановлених строків будівництва — комплекс буде зведений та підключений до всіх комунікацій згідно з графіком, а саме в 2-му кварталі 2019 року. "Забудовник має досвід зведення багатьох обєктів по всій території України.". Запрошуємо на відкриття Центру Показів, яке відбудеться 23.03.2018р. о 10.30 вул. Олени Теліги (біля Thrash).

Обирайте житло виважено та раціонально, ласкаво просимо в Eco House!

Детальна інформація щодо купівлі житла в Eco House за телефонами:
+38 (096) 115-00-55 та +38 (068) 115-00-55

реклама


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також