Екологи порадили, де можна утилізувати ялинки

529 0

Ми у соцмережах:

Екологи порадили, де можна утилізувати ялинки

Різдвяно-новорічні свята добігають кінця. І, попри особливі умови воєнного стану, які внесли свої корективи у цьогорічні святкування, ялинка (сосна), як головний атрибут свята, прикрасила чимало наших осель.

А отже питання утилізації хвойних дерев і особливо у ракурсі можливості використання деревини для опалення у разі вимкнення енергопостачання, знову актуальне. 

Щоб новорічна атрибутика не шкодила довкіллю, а принесла користь і після свят, у  Державній екологічній інспекції Поліського округу  повідомили місця утилізації хвойних дерев у найбільших містах Рівненщини.

У місті Рівному цьогоріч утилізацією новорічних ялинок займаються два підприємства: «Трест зеленого господарства» та «Спецкомбінат-ритуальна служба». Свідомі жителі Рівного уже мають можливість привозити новорічні дерева на утилізацію за наступними адресами:
- м.Рівне, вулиця Київська, 64 (Трест зеленого господарства);
- м.Рівне, вул. Володимира Стельмаха, 24 (Спецкомбінат-ритуальна служба). 

У Вараші зазначеним питанням займається комунальне підприємство "Благоустрій" Вараської міської ради за адресою: місто Вараш, вул. Комунальна, будинок 2, корпус 2.

Ялинку на переробку у Дубні можна буде здати до комунального підприємства «Дубноводоканал» за адресою: місто Дубно, вулиця Гірницька, 3-а

Острожанам цього року радять підвозити на утилізацію або залишати у місцях збору новорічних прикрас підприємству, яке займається збором та утилізацією, - Острозьке комунальне підприємство «Острогводоканал» за адресою: м.Острог, вулиця Федорова, 56. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також