Екс-депутата облради Супрунюка «кинув» бізнес-партнер – і продав компанії

6170 7

Ми у соцмережах:

Екс-депутата облради Супрунюка «кинув» бізнес-партнер – і продав компанії

Юрій Супрунюк, депутат Рівненської облради попереднього скликання та рівненський підприємець, сьогодні зранку повідомив, що два його підприємства за допомогою підроблених документів переписали на невідомі фінансові компанії.

Юрій Супрунюк зазначив у коментарі РВ, що вчора дізнався: ПАТ «Агродар-Рівне» та ТзОВ «Світовид» було перереєстровано київським нотаріусом.

За словами п.Супрунюка, генеральне доручення від співзасновників на подібні дії мала лише його дружина Світлана, проте вона ніяких документів не підписувала.

Пан Супрунюк звинувачує у всьому свого бізнес-партнера Володимира Рудого, з яким знайомий ще з 90-х.

 

- Півтора року тому його призначив генеральним директором ПП «Мінераліз», яке є акціонером «Агродару-Рівне» та «Світовида» - і це моя найбільша помилка, - говорить Юрій Супрунюк. – Тепер маю підозри, що він на когось працює, не виключено, що у цьому замішана російська рука, зважаючи на те, що я керую осередком аграрної партії на Рівненщині і недавно розпочалися напади на партію та «УкрТехноФос». Володимир почав набирати кредити на компанію, з’явилися якісь невідомі кредитори характерної зовнішності, а вчора – перереєстрація фірм. Їх начебто продали за копійки. Документи підроблено, і наші адвоката нараз розбираються у ситуації, зокрема працюють з Мін’юстом. Два останні місяці з Володимиром я спілкувався тільки у присутності свідків, бо він говорив одне, а робив інше. Намагалися його звільнити, бо він для компанії нічого не зробив, а тільки нашкодив, але не вдалося. Тепер щовечора боїмося, що може бути захоплення наших виробництв у Городку та Новій Любомирці. Уже кілька днів за нашими підприємствами стежать представники київської охоронної фірми, які їздять на польських номерах. До мене уже звернулися із поліції, аби надати допомогу, окрім того, підтримують військові, волонтери, активісти.

 

«Агродар-Рівне» зареєструвати у держреєстрі на інших власників не встигли, а ось «Світовид» наразі зареєстрований на київську фінансову компанію "Проксима", власником якої є хмельничанин Василь Котинкевич. Пан Котинкевич є співзасновником кількох фірм в Україні та, за даними з відкритих джерел, свого часу балотувався до парламенту.

Зазначимо, що підприємства п.Супрунюка виготовляють міндобрива. Знайти контакти п.Рудого поки не вдалося. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також