Ексголова ОДА привітав генерала, який став командувачем об’єднаних сил

992 0

Ми у соцмережах:

Олександр Павлюк

Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення про зміну начальника Генерального штабу Збройних Сил України, командувача Десантно-штурмових військ ЗСУ та Командувача об’єднаних сил. Відповідно, з посад звільнені Сергій Корнійчук, Євген Мойсюк та Володимир Кравченко. Сергій Шаптала призначений начальником Генерального штабу Збройних Сил України, Олександр Павлюк — командувачем об’єднаних сил.

Ексголова Рівненської ОДА Олексій Муляренко на своїй сторінці у Фейсбуці привітав колишнього командувача ОК "Захід" Олександра Павлюка з призначенням на нову посаду.

- Щиро вітаю генерал-лейтенанта Павлюка Олександра з призначенням на високу та дуже відповідальну посаду Командувача операції Об'єднаних сил (ООС).

Багатий життєвий та різнобічний попередній досвід військової служби на різних командирських посадах у Збройних силах України дозволили Вам з честю виконувати складні завдання із оборони нашої держави. Під час нашої співпраці, як голови Рівненської ОДА та командувача ОК "Захід", особисто мав нагоду переконатися у Ваших професійних якостях та патріотизмі.

Бажаю міцного здоров'я, подальшого кар’єрного зросту та чергових військових звань, міцності духу і наснаги для здійснення усього задуманого.

Слава Україні! Героям Слава! 

Олександр Павлюк з березня 2017 року до квітня 2020 року — працював командувачем військ оперативного командування «Захід». 23 серпня 2018 указом президента України йому було присвоєне військове звання генерал-лейтенанта. З  літа 2020 року Олександр Павлюк працював командувачем підготовки Командування Сухопутних Військ ЗС України. 20 серпня цього року генералу виповниться 51 рік.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також