Експерти Emporium розповіли, як обрати дитячі подарунки й зекономити до 40%

386 0

Ми у соцмережах:

Експерти Emporium розповіли, як обрати дитячі подарунки й зекономити до 40%

Експерти сайту з промокодами та купонами українських інтернет-магазинів Emporium проаналізували попит на дитячі іграшки в Україні, навели дані статистики, а також розповіли, як можна зекономити при купівлі.

За даними Emporium, найпопулярніші іграшки для дітей в Україні:

  • Фігурки героїв мультфільмів, онлайн-ігор та коміксів.
  • Ляльки.
  • Інноваційні роботизовані іграшки.
  • Конструктори Lego та їх аналоги.

Враховуючи, що більшість іграшок — це імпортна продукція (за виключенням товарів місцевих брендів), через зміни курсу валют відбулося доволі значне подорожчання. Тому в Emporium поділилися способами економії.

Наприклад, на сайті Будинок іграшок промокод активує знижки до 40% на деякі категорії товарів. Інші промокоди та купони на emporium.com.ua активують знижки до 25-35%. Серед актуальних пропозицій — купівля трьох іграшок за ціною двох, безкоштовна доставка замовлень від 1000 грн тощо.

За словами представника Emporium, зараз в Україні загалом знизився попит на іграшки та дитячі товари в принципі. Це пов’язано не лише зі зниженням купівельної спроможності на тлі війни та нестабільної економічної ситуації. Важливішим фактором стало те, що значна кількість матерів з дітьми вимушені були виїхати в інші країни. Тому цільова аудиторія магазинів іграшок помітно зменшилася.

З іншого боку, на тлі зменшення аудиторії зросла конкуренція й боротьба за увагу покупців. Відтак магазини вимушені всіляко заохочувати клієнтів обирати саме їх. А найпростіший та найдієвіший спосіб це зробити — дарувати знижки, промокоди та бонуси. Тому саме цей метод заохочення зараз використовується у більшості випадків.

Також в Emporium зазначили, що наразі в Україні зростає інтерес саме до українських іграшок, в першу чергу до товарів ручної роботи. Це пов’язано з бажанням українців підтримати вітчизняних виробників та невеликі локальні бренди. Це доволі позитивний тренд, адже раніше таким брендам було складно конкурувати з більш бюджетним мас-маркетом. Зараз же ситуація змінюється, а потенційні покупці все частіше шукають іграшки, наприклад, в Instagram. З іншого боку, в Emporium радять уважно підходити до таких покупок. Адже в мережі доволі багато підприємців, які просто продають іграшки з AliExpress під виглядом власного виробництва. А націнка на такі товари може становити 200-300% від початкової вартості чи навіть більше. Тому варто бути уважними та перевіряти продавців перед купівлею.

Онлайн-сервіс Emporium публікує найвигідніші промокоди та бонусні пропозиції від вітчизняних та іноземних магазинів, туристичних та кредитних агентств, а також низки інших організацій.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також