«Європейську Солідарність» на Рівненщині розпустили після того, як Чугунніков обманув Порошенка», - стверджують політики

2428 0

Ми у соцмережах:

«Європейську Солідарність» на Рівненщині розпустили після того, як Чугунніков обманув Порошенка», - стверджують політики

Одним із мотивів розпуску Рівненської територіальної організації партії «Європейська Солідарність» Президією Центральної Ради стала неправда, яку озвучував керівництву партії екс-керівник фракції у Рівненській обласній раді Віталій Чугунніков. Таку позицію висловлюють рівненські політики, реагуючи на інформаційні повідомлення в ЗМІ.

Рівненські політики вказують також, що таку думку фактично підтвердив в одному із інтерв'ю куратор Рівненщини від партійного керівництва Віталій Гайдукевич.

Зокрема, за словами Гайдукевича, Чугунніков підписував і озвучував документи про коаліцію з іншими політсилами у облраді не від імені фракції, а у рамках якоїсь химерної більшості.

«Спочатку Віталій Чугунніков бере участь у прес-конференції, де оголошує певну позицію. Це виглядало як озвучення позиції фракції, але фракція нібито не надавала повноважень на те. В Києві Чугунніков пояснював, що його дії були від імені більшості в облраді, а не фракції. Але, як кажуть, «якщо треба пояснювати, то не треба пояснювати...», - розповів Віталій Гайдукевич.

Як раніше повідомлялося на місцевих інтернет-ресурсах, Чугунніков одноособово підписував і публічно оголошував рішення про приєднання до різних коаліцій в обласній раді, не порадившись із членами власної фракції. Про це свідчать документи, які, як відомо, не горять. Таким чином, як кажуть наші співрозмовники в «ЄС», Петру Порошенку дуже не сподобалася така неправда, і тому було прийнято таке кардинальне рішення — про розпуск Рівненської територіальної організації партії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також