«Флорія» ошукала 30 клієнтів

3275 0

Ми у соцмережах:

«Флорія» ошукала 30 клієнтів

Слідчий Рівненського відділу поліції повідомив про підозру 38-річній рівнянці Флорії Шинкарьовій , приватному підприємцю, за 30 фактами шахрайств.

Нагадаємо, що з червня поточного року до поліції звернулися громадяни із заявами про шахрайські дії туристичної фірми «Флорія», які оплатили за путівки, поїздки та організацію турів, однак послуг не отримали.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що слідчі зібрали достатньо доказів для повідомлення керівниці фірми про підозру за 30 фактами вчинених шахрайств. Потерпілими визнано понад 30 жителів Рівненської, Київської, Волинської областей. Вилучені паспорти громадянина України та для виїзду за кордон. Керівниці турфірми обрано запобіжний захід - особисте зобов’язання. За клопотанням слідчого суд також обмежив її спеціальне право у здійсненні підприємницької діяльності у сфері надання туристичних послуг. На банківські рахунки приватного підприємця накладено арешт.. Рівненський міський суд також продовжив покладені на підозрювану обов’язки прибувати за першою вимогою до суду, прокурора, слідчого; не відлучатися із населеного пункту, в якому вона зареєстрована, проживає, чи перебуває, без дозволу слідчого, прокурора або суду.

У зв’язку з тим, що потерпілі не надають вчасно докази, зокрема квитанції до прибуткового ордеру про сплачені кошти за туристичні послуги, строки досудового розслідування затягуються. Сума завданих збитків потерпілим становить близько 1,5 мільйона гривень. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває та перебуває на контролі Рівненської місцевої прокуратури.

Читайте також Прокурори на «Флорію» не скаржилися: про скандал навколо туристичного агентства Рівного 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також