Формована каністра пластикова: особливості та застосування

183 0

Ми у соцмережах:

Формована каністра пластикова: особливості та застосування

При виборі ємностей для зберігання та транспортування рідких, сипких, гранульованих речовин споживачі віддають перевагу тарі з полімерних матеріалів. Незалежно від обсягу каністра пластикова легше, дешевше за металеві аналоги, не схильна до корозії і має ще масу переваг.

Технології та конструкція

Невисока собівартість всього асортименту продукції досягається завдяки дешевій сировині (поліетилен, полістирол, поліпропілен тощо) та простоті технологічного процесу. Виробництво тари ґрунтується на методах лиття, екструзії або видувного формування. Популярні об'єми – від 1 до 50 літрів, проте під індивідуальне замовлення можна виготовити ємності не лише у потрібному літражі, кількості, а й дизайнерській формі, оптимальній у конкретному випадку комплектації.

Представлені виробниками в асортименті каністри 20 л пластикові, наприклад, відмінно підходять для промислових цілей, оптових закупівель. При цьому їх конструкція, комплектація залежить насамперед від майбутнього вмісту та умов заощадження. Ергономічна форма, оптимальні розміри, наявність зручної ручки дозволяють комфортно користуватися тарою, зберігати її, завантажувати-розвантажувати та перевозити. Штабелівний вид використовується на складах без проведення підтримуючих заходів.

Додатково при виборі товару слід звертати увагу на розмір та вид горловини, наявність кришки з контрольно-пломбувальним кільцем, що гарантує герметичність ємності, перешкоджає її випадковому розкриттю. За потреби можна купити пластикові каністри, що мають кришку з ущільнювачем. Такий варіант - https://zpi-ukraine.com/product-category/kanistry/ підходить для заощадження олій, агресивних речовин. Контейнери для газованих рідин комплектуються спеціальними кришками для зручності їх використання.

Прозорі та кольорові ємності

Виробники пропонують широкий товарний асортимент і за кольором. Будь-яка каністра для води та інших речовин може виготовлятися у прозорому вигляді, а також із смужкою для візуального огляду вмісту без розкриття ємності. В них можна зберігати рідини нейтральні до ультрафіолету.

Окремий тип – непрозорі кольорові ємності. В них зазвичай тримають технічні речовини, агресивні, які погано переносять значні перепади температур, втрачаючи свої початкові якості. При виготовленні в спеціалізованих компаніях продукції на замовлення клієнт самостійно може вибрати колір із пропонованої гами. Виробники також пропонують нанесення на тару логотипів, потрібного маркування, етикеток.

Плюси пластикової тари

Різні типи ємностей застосовують у побуті, промисловості, сільському господарстві, автомобільної галузі та інших. Їх обирають за низку переваг:

  • нейтральні по відношенню до багатьох рідин та інших речовин;
  • забезпечують необхідну герметичність;
  • міцні до ударів, розтріскування, деформації, на розрив;
  • мала вага;
  • термостійкість;
  • довговічність – експлуатаційний період від 20 років.

До того ж харчові каністри, як і інших видів, прості в обслуговуванні, завдяки чому можуть використовуватися багаторазово. А переробка пластику дозволяє отримати практично безвідходне виробництво.

Джерело – компанія ЗПІ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також