Фрукти допоможуть при лікуванні раку

854 0

Ми у соцмережах:

Фрукти допоможуть при лікуванні раку

Лікування онкологічних захворювань має деякі побічні ефекти. За даними досліджень, вживання певних фруктів може згладити негативні наслідки хіміотерапії. Річ у тім, що до складу деяких плодів входять речовини, які борються з канцерогенами і допомагають у лікуванні раку.

Банан. Побічним ефектом лікування раку можуть стати діарея і запори. В цьому випадку допоможе вживання бананів, до складу яких входить пектин.

Грейпфрут. Вчені називають грейпфрути імуностимулюючими фруктами. До складу їх входить лікопін — сполука, що відрізняється протипухлинними властивостями.

Лимон. Відомо, що цей цитрусовий багатий вітаміном C, який допомагає зупиняти поширення злоякісних клітин.

Груша. Фрукт багатий вітаміном C і пектином. Вживання груші сприяє зміцненню імунітету і зниженню ймовірності розвитку онкологічних захворювань.

Яблуко. Містить значну кількість калію, пектину і вітаміну C. Вони допомагають зупинити розростання уражених тканин і сприяють зміцненню імунної системи.

Апельсин. Як і лимон, апельсин є джерелом вітаміну C. Результат вживання цитрусового — зміцнення імунітету і пригнічення росту ракових клітин.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також