Футболіст ударив суддю

2314 0

Ми у соцмережах:

Футболіст ударив суддю

Навряд чи хтось із кількох сотень вболівальників, які прийшли у неділю на стадіон "Авангард", міг подумати, що вже наступного дня інформація про Суперкубок Рівненської області з футболу облетить телеканали та сайти усього світу. Навряд чи думав про це і гравець сарненського "Маяка" Ігор Носарєв (на фото), який став головним популяризатором рівненського футболу на планеті.

Суперкубок Через травму Носарєв участі у поєдинку не брав, але душею був на полі. Не лише душею на полі він з'явився в середині другого тайму. Не поспішаючи підійшов до юрби гравців, які оточили суддівську бригаду, і без зайвих розмов відправив арбітра зустрічі дубенчанина Романа Новосада в нокдаун. А потім так само спокійно пішов геть, не викликавши жодної реакції у присутніх міліціонерів. Саме ці кадри вже невдовзі смакуватимуть телевізійні та інтернет-канали. На момент інциденту рахунок був 1:1. Арбітр призначив пенальті у ворота "Маяка". Сарненські гравці почали обурюватися, і робили це більш-менш у межах дозволеного. Порадившись з лайнсменом Павлом Новосадом, Роман Новосад своє рішення скасував. Обурені гравці оржівського "ОДЕКа" почали його пресувати, сарненці, навпаки, — захищати. І тут до місця події підійшов Носарєв… Попри отриманий удар, 24-річний арбітр зміг досудити гру, зафіксувавши перемогу "Маяка" — 2:1.

Носарєв
Ігор Носарєв
Наступного дня Роман Новосад, якому, як з'ясувалось, агресивний гравець пошкодив два зуби, написав заяву до міліції. Розглядатиме дії Носарєва і контрольно-дисциплінарний комітет РОФФ. Футболісту світить рік дискваліфікації. Якщо наша обласна федерація виявить принциповість, то ця дискваліфікація може поширитися й на інші регіони, оскільки 23-річний футболіст-боксер родом не з Рівненщини. — Бити арбітра — це, безумовно, неправильно, — сказав президент ФК "Маяк" Василь Пістоль. — Клуб гравця обов'язково покарає. Розумію — накал, але чого йому було туди бігти, тим більше, що арбітр пенальті вже скасував. Не розумію. Supercup3 До речі, розглядатиме КДК дії не лише гравця "Маяка". За штовхання арбітра наприкінці гри за Суперкубок можуть отримати менш суворі покарання й деякі гравці "ОДЕКа". За останні кілька років це вже не перший гарячий інцидент в обласному футболі. Так, наприклад, торік футбольний клуб "Малинськ", вигравши Кубок області, відмовився вийти на нагородження. А нещодавно у Кузнецовську не вдалося завершити гру між "Ізотопом" та "ОДЕКом" через безлад вболівальників на стадіоні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також