Футболки на замовлення як подарунок чи фішка компанії

243 0

Ми у соцмережах:

Футболки на замовлення як подарунок чи фішка компанії

Бажаєте зробити символічний подарунок коханій людині? Треба привітати колегу? Зробити сюрприз для хорошого друга? Підняти корпоративний дух? Чи просто хочете потішити себе чимось креативним і незвичним? Рішення просте - футболки на замовлення з оригінальним принтом, лого, фото чи написом.

Футболка на замовлення - вдалий подарунок для всіх

Скільки разів вибір подарунка був проблемою?! На щастя трішки креативу, робота спеців та інтернет-магазин одягу - і проблему вирішено. Футболка на замовлення завжди буде доречною - і функціональна, і цікава. Це вдалий вибір для:

• створення корпоративного іміджу та підняття духу працівників;

• подарунку будь-кому - другу, колезі, коханій людині, дітям, подружжю чи молодій парі, зрештою, самому собі;

• привітання партнерів по бізнесу;

• підкреслення своєї особистості;

• виділення вподобань у музиці, кіно, мистецтві і т.д..

Доступні варіанти футболок

Завдяки розвитку технології друку на тканинах будь-яку божевільну ідею можна втілити в життя. Ви обираєте або з готових варіантів, або ж креативите самостійно. Це може бути як частково нанесений малюнок, так і повна запечатка. Замовити на виготовлення можливо:

• футболку з малюнком героя, тварини, з фото;

• з написами - що відображає характер, вподобання власника;

• парні та сімейні - для коханих, братів і сестер, дітей і батьків;

• з принтом - тут немає обмежень;

• з лого компанії.

Отже, можливо все. Замовити футболку - це зручно, креативно, цікаво та індивідуально. Звертайтесь до професіоналів і отримайте якісну річ.

Розвінчуємо міфи про футболки на замовлення

Цікаві індивідуальні речі уже не новинка. Однак, багато хто футболки з принтами, фото чи написами не практичними. Побутують міфи щодо складності догляду за такими речами і їх недовговічності. Найпопулярніші з них:

1. зображення зітреться чи деформується за 2-3 дні використання. Така проблема була, як тільки послуга з'явилася на ринку. Сьогодні для друку використовують сучасні технології та новітнє обладнання - термічна аплікація чи прямий друк на тканині спеціальними фарбами;

2. створити таку річ складно - зовсім ні. Достатньо зразку зображення чи напису та розмірів, а система автоматично розробить дизайн;

3. неякісна передача кольорів - все залежить від технології нанесення, обладнання та фарб, що використовуються;

4. за такими речами складно доглядати. Так, певні нюанси щодо догляду є, як от прання або ручне, або ж в пральній машині за температури не вище 40 і мінімальних обертах віджиму. Уникаємо прямого попадання на малюнок праски.

Замовляйте якісні футболки з оригінальними малюнками в інтернет-магазині ПростоМайкі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також