Goldi: одяг як виявлення життєвої позиції

977 0

Ми у соцмережах:

Goldi: одяг як виявлення життєвої позиції

Від 1990 року бренд Goldi не припиняє вражати, розвиватися й демонструвати світу велике майбутнє української моди.

Початок своєї історії компанія взяла в місті Рівне, після чого за більш ніж три десятки років пройшла шлях від становлення до відкриття торговельних точок і виробництва власного полотна. Якщо говорити про думку покупців, про компанію Goldi відгуки стануть найкращим підтвердженням бездоганної репутації.

Переваги та особливості бренду Goldi

Goldi — це передусім вміння тонко відчувати тренди. Одяг цього виробника обожнюють в Україні та Європі, адже він уналежнюється до ніші бюджетного, але при цьому жодних компромісів щодо якості немає. Ось головні переваги продукції Голді:

- власне виробництво на всіх етапах, включно з виготовленням та фарбуванням полотен;

- відслідковування останніх модних тенденцій для втілення в одязі;

- доступність за ціною;

- різноманіття вибору — є лінійки для жінок, чоловіків і дітей, а також окремий напрямок — аксесуари для дому;

- розробка зручного повсякденного й спортивного одягу для вашого комфорту.

Різноманітні акції, розпродажі та вигідні пропозиції допомагають заощаджувати на покупках, але при цьому завжди виглядати стильно. Окрім цього, за останні роки компанія вдосконалила логістику, завдяки чому одяг можна не тільки замовити в інтернет-магазині, але й приміряти в багатьох українських і навіть зарубіжних містах.

Розробники Goldi надихаються кожним із українців, адже знають, що справжня мода може жити будь-де — не лише у фешенебельних закладах, але й на вулицях великих і маленьких міст і селищ, в офісі та університеті.

За роки свого існування бренд Goldi перетворився в дещо більше, ніж просто виробник одягу. Компанії вдалося стати справжнім мультикультурним об’єднанням, до якого залучені люди, які щоденно прагнуть змінювати світ.

Відгуки про інтернет-магазин Голді

Представники інтернет-магазину Goldi постійно намагаються вдосконалювати не лише продукцію й технологію виробництва, але й обслуговування клієнтів. Якщо почитати в мережі відгуки реальних покупців, можна звернути увагу на такі особливості:

- оперативна доставка — ТТН приходить дуже швидко, вже за один-три дні після замовлення ви отримуєте свій товар;

- ввічливе обслуговування — консультанти завжди готові допомогти з вибором розміру чи моделі;

- великий асортимент — у цьому магазині буде вибір для всієї родини;

- конкурентні переваги — за рівнем якості та трендовістю покупці часто порівнюють Голді з відомими європейськими брендами, але український бренд має
безперечний плюс — більш лояльну цінову політику.

Якщо бажаєте підтримувати українське, виглядати стильно на прогулянці, тренуванні, роботі або вдома, то продукція Goldi — саме те, що ви давно шукаєте. Представники магазину справді роблять все можливе, аби ви перейшли до категорії постійних покупців.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також