Гасили пожежу у магазинах понад чотири години

1513 0

Ми у соцмережах:

Гасили пожежу у магазинах понад чотири години

Тридцять рятувальників на п’яти авто гасили пожежу у магазині «Все для дому», що на вулиці Богдана Хмельницького у Клевані Рівненського району..

Пожежа спалахнула о пів на восьму годину вечора. Будівля одноповерхова, її металевий каркас був обшитий металопрофілем та утеплений мінватою по дерев’яних конструкціях, розміром  33 х12 метрів.  Рятувальники одразу відключили електропостачання та подали з різних сторін на гасіння осередку пожежі 5 водяних стволів.

Через сильне задимлення їм довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. Дуже ускладнювала роботу рятувальників велика кількість горючих матеріалів, що знаходилася у  магазині непродовольчих товарів (лаки, фарби, розчиннки, вироби з дерева, гуми, пластику та ін.). Також через низький тиск у пожежному гідранті, що знаходився поблизу місця пожежі, воду рятувальникам доводилося забирати та підвозити до місця пожежі приблизно з відстані одного кілометру від місця виникнення самої пожежі. Окремо довелося виносити з магазину харчі. Пожежу загасили за двадцять хвилин до півночі.

Вогнем знищено речі в магазині та пошкоджено частину будівлі на загальній площі 200 м.кв. Причину пожежі та розмір матеріальних збитків ще встановлюються.

Читайте також У Клевані - масштабна пожежа: згорів торговий центр

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також