Газ для рівненських підприємців подорожчав ВП’ЯТЕРО. Вихід – це тепловий насос

1299 0

Ми у соцмережах:

Газ для рівненських підприємців подорожчав ВП’ЯТЕРО. Вихід – це тепловий насос

Від аномального росту цін на енергоносії рівненський бізнес перебуває у шоковому стані.

Адже ціна на газ на європейських біржах б'є рекорди. У Європі на відкритті торгів за тисячу кубів газу просили понад 1700 доларів. Основна причина такого зростання - Росія. Наразі рівненський бізнес платить за м.куб. газу до 60 гривень, що є вп'ятеро більше, ніж минулого року.

У жовтні через підвищення цін на газ прогнозували збитковість 91% компаній, що працюють у сфері промисловості. У листопаді прогнозували крах чи не всім промисловим підприємствам! Про це йдеться у результатах досліджень Федерації роботодавців України. Найбільше відчують на собі згубні тарифи цементні заводи, виробники добрив та власники великих приміщень.

Єдиним вихід для бізнесу – це економити. Зробити це можна за допомогою ТЕПЛОВОГО НАСОСА. Обладнання дозволяє економити витрати енергії. Тепловий насос на 70% зменшує витрати на тепло.

Теплові насоси компанії «Cooper&Hunter» швидко встановлюються в уже існуючі системи газових котелень, твердопаливних та електричних котлів. Разом із тим, вони порівняно з іншими приладами мають короткий термін окупності.

Тепловий насос – це хороше рішення для:

-магазинів;

-офісних приміщень;

-виробничих приміщень;

-адміністративних приміщень.

Отримати консультацією можна за телефонами:

(067) 568-27-55;

(068) 041-44-47


Адреса: Рівне, вулиця Чорнова. 98А. Оф.5


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також