Гейтси знову дали гроші на комп’ютери для бібліотек

1353 0

Ми у соцмережах:

Гейтси знову дали гроші на комп’ютери для бібліотек

На Рівненщині 59 бібліотек отримають комп’ютери. Ці книгозбірні матимуть по 15 комплектів комп’ютерного обладнання (а це ПК з програмним забезпеченням, відеокамерами, мікрофонами, навушниками, проектором, сканером, принтером). Загалом його вартість — 1 мільйон 950 тисяч гривень.

На Рівненщині 59 бібліотек отримають комп’ютери. Ці книгозбірні матимуть по 15 комплектів комп’ютерного обладнання (а це ПК з програмним забезпеченням, відеокамерами, мікрофонами, навушниками, проектором, сканером, принтером). Загалом його вартість — 1 мільйон 950 тисяч гривень. Ці бібліотеки стали переможцями другого туру конкурсу «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету». Він проходить у рамках програми «Бібліоміст». В результаті фіналістами конкурсу стали Березнівська, Володимирецька, Демидівська, Дубенська, Дубровицька, Зарічненська, Корецька, Костопільська, Острозька, Радивилівська, Рівненська, Рокитнівська, а також Рівненська міська бібліотечні системи.

Довідка «РВ» ”Бібліоміст» — це проект ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), підтриманий Міністерством культури і туризму України, Українською бібліотечною асоціацією. На реалізацію програми в Україні Фундація Білла і Мелінди Гейтсів надала грант на суму 25 мільйонів доларів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також