Городок до Рівного – холодний

5925 0

Ми у соцмережах:

Городок до Рівного – холодний

Городок, який розташований за якихось 8 кілометрів від Рівного, категорично відмовляється ставати однією громадою з обласним центром.

Про їхнє можливе об'єднання, нагадаємо, сказано у перспективному плані, який розробили представники влади, а потім мають затвердити в уряді. Коли цей план представляли – люди, які проти «дружби» з Рівним, влаштували на засідання в кабінеті ОДА демарш, мовляв, вчинили із ними «не по-людськи».

Багаторічна керівниця Городоцької громади Олеся Ткачук розповіла, що об'єднатись практично усі мешканці хочуть із Обарівською і Бронниківською громадами, а прибутків в межах 50-60 мільйонів для того, щоб жити гідно і розвиватись – цілком вистачить.

Спротив об'єднанню із Рівним вони почали документально і готують рішення про створення громади в складі Городка, Бронників і Обарова. Коли за це проголосує сільська сесія – усе передадуть обласним чиновникам і у Центрвиборчком. У разі, якщо людей не почують, каже Олеся Ткачук, громада розглядатиме найрадикальніший спосіб привернення уваги – перекриття траси.

Як повідомляло «Рівне вечірнє» раніше, на розгляд Кабміну подали новий план адмінустрою області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також