Гощанські кондитери зробили набір цукерок з відомим песиком Патроном

1549 0

Ми у соцмережах:

Патрон - тепер ще й набір цукерок

Зображення джек-рассел-тер'єра "Патрона", який вже став талісманом ДСНС, з’явилося на наборі цукерок "Патрон", які виготовляють на Рівненщині.

Нагадаємо, пес Патрон – український собака-винюхувач вибухівки. Він став талісманом загону піротехніків, які займаються розмінуванням територій у Чернігівській області. Тільки до 19 березня пес допоміг виявити понад 90 вибухових пристроїв, залишених російськими військами. Патрон став символом українсько-російської війни й навіть нагороджений медаллю «За віддану службу», а його господар Михайло Ільєв — орденом «За мужність» III ступеня"

Згодом Патрона намалювали на муралі у парку «Відрадному», де кияни відпочивають сім’ями. Найпалкішими фанатами собаки- винюхувача вибухівки стали діти. 

Патрон також став героєм картин, які намалювали кілька художників.  

А рівненські рятувальники зробили про Патрона мультик для дітей.

А кондитери у Гощі нещодавно створили набір цукерок "Патрон" . Його вага - 280 гр. До набору входять цукерки Бурштиновий край, Зернятко, Курага з горіхом, Метеорит медовий, Полум'яні, Східна ніч та Яблуко з журавлиною. Вартість набору - 110 грн. Схоже, дітлахам цукерки мають сподобатися.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також