Господарський суд Рівненської області перейшов під охорону Служби судової охорони

1114 0

Ми у соцмережах:

Господарський суд Рівненської області перейшов під охорону Служби судової охорони

Сьогодні в конференц-залі суду відбулися офіційні заходи з нагоди складання Присяги співробітниками Служби та взяття приміщення під охорону.

Світлина від Територіальне управління Служби судової охорони у Рівненській області.Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих на Сході України.

Після цього дев'ять співробітників Служби склали Присягу вірності українському народу та заступили на охорону громадського порядку у Господарському суді Рівненської області. Відтак, усі сім судів та судових установ в обласному центрі перейшли під захист співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області.

Начальник Територіального управління Служби, полковник Віктор Мороз привітав новобранців та побажав з гідністю нести звання службовця і сумлінно виконувати свої обов'язки.

Принагідно начальник територіального управління Служби привітав суддів та працівників Господарського суду Рівненщини із прийдешнім професійним святом.

Світлина від Територіальне управління Служби судової охорони у Рівненській області.

 

Нагадаємо, впродовж місяця п'ять судів та дві судові установи, розташовані у місті Рівному повністю перейшли під цілодобовий захист Служби судової охорони. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також